Sorry the item is out of stock!
We add this item to your list!
We add this item to your cart!

Search by Brand

ALL ITEMS SHIP FAST FROM USA

AIR JORDAN 4 RETRO UNIVERSITY BLUE CT8527-400 SHIP NOW

Price: 480.88$
DELIVERY: FREE SHIPPING
Warehouse: Dallas, Texas, United States
Estimated Delivery:
Product Return Policy: 30 days Money back Buyer pays for return shipping

Description

New with box:
A brand-new, unused, and unworn item (including handmade items) in the original packaging (such as the original box or bag) and/or with the original tags attached.
Model: Air Jordan 4
Type: Athletic
Department: Men
Color: UNIVERSITY BLUE/BLACK
Style: Sneaker
Silhouette: Jordan 4 Retro University Blue 2021
Product Line: Air Jordan 4
Style Code: CT8527-400
Theme: University
Brand: Air Jordan

US Shoe Size (Men's)
7[out of stock]
sold: 1
7.5
sold: 91
8
sold: 32
8.5[out of stock]
sold: 10
9
sold: 12
9.5[out of stock]
sold: 14
10[out of stock]
sold: 21
10.5[out of stock]
sold: 14
11
sold: 13
11.5
sold: 8
12
sold: 14
12.5[out of stock]
sold: 1
13
sold: 13
14
sold: 1
4Y(408452-400)
sold: 5
4.5Y(408452-400)
sold: 2
5Y(408452-400)
sold: 8
5.5Y(408452-400)[out of stock]
sold: 16
6Y(408452-400)
sold: 5
6.5Y(408452-400)[out of stock]
sold: 25
7Y(408452-400)
sold: 26
1 480.88$

Related Top Searches: athletic shoes

EARNED FREE DOGECOIN GIVEAWAY

BECOME A SELLER NEOME


All Rights Reserved @ 2021 Neome.com - CONTACT-US